Hämtning och inlämning

Har du för mycket saker hemma?

Då har du kommit rätt! Här kan du få veta mer om hur det fungerar med hämtning och inlämning av varor till oss

Inlämning

Du är välkommen att lämna in dina saker vid vår inlämning! Våra inlämningstider kan du se längst ner på sidan.

Dag före röd dag stänger vi inlämningen kl 12 och RÖDA DAGAR har vi STÄNGT.

Vi hjälper dig gärna att lasta av dina saker och lovar att ta hand om dina skänkta varor på bästa sätt. Tänk på att sakerna skall vara i säljbart skick och så rena och hela som möjligt.

Hämtning

Har du stora och tunga saker som du inte själv kan frakta till oss? Då är du varmt välkommen att ringa oss på 0322-28 59 60 måndag till fredag kl 8-12 för att boka en tid.  Periodvis är det väldigt många som ringer, så tänk på att ringa med flera dagars försprång (vissa perioder har vi en till två veckors väntetid) så att du kan vara säker att få en tid när du behöver.

Under vissa sommarveckor har vi ingen möjlighet att hämta pga semestrar. (se nedan) Inlämningen är öppen hela sommaren men med lite andra öppettider. (Se nedan).

Om du har mindre saker såsom porslin, böcker, kläder eller annat så måste detta vara packat i lådor eller påsar. Vi hinner inte packa något på plats.

Vårt upphämtningsområde är Alingsås och beroende på tillgängliga tider även en bit utanför. Bor du längre bort än så får du gärna ringa ändå så ser vi vad vi kan göra.

Tänk på att sakerna skall vara i säljbart skick och så rena och hela som möjligt.